keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Pää pilvissä.

Huhhuijjaa! Kaikkea sitä pitääkin mennä keksimään.


Olimme viettelemässä viikonloppua tuolla 100km pohjoisemmassa, ja kotimatkalla poikkesimme Kärkkäisen Sikapäiville tarjouksia ihmettelemään. No, yhteenkään tarjoukseen emme langenneet, mutta minä eksyin valitettavasti kangasosastolle. Miten siinä aina käy niin? Yllätyin kuitenkin erittäin iloisesti kun huomasin mikä mahtava valikoima erilaisia trikookankaita tuolla tavaratalossa on. Ei ole itsestäänselvyys, että noin hauskoja kuoseja olisi aina saatavilla edes kangaskaupoista.

 

Niinpä minä tuossa sitten toissailtana perunoiden kiehuessa ja lihapullien ollessa uunissa istahdin ompelukoneen ääreen. Muutama mitta, vähän hampaiden kiristelyä, pari kirosanaa trikoota ommellessa sekä orastava toive onnistumisesta saivat kuin saivatkin minut ylittämään itseni!

 
 

Eihän tuokaan oikeasti monen hetken homma olisi tuo pipon tekeminen, jos ei samaan aikaan tarvitsisi kuunnella palaako lihapullat tai kiehuuko perunat liedelle, mutta siihen nähden että nytkin oli samanaikaisesti monta rautaa tulessa niin olen kyllä varsin tyytyväinen tuotokseen. Osui juuri oikean kokoinenkin. Harmi vaan että tuli heitettyä nuo mitat ihan silmämääräisesti, niin ei voi seuraavaan pipoon käyttää samaa mittaa. :( Erityisen iloinen olen siitä, että sain tuosta piposta juuri sopivasti 'löppänän', eli jää vähän tuolta päältä pussimaiseksi.

Tätä pilvikangasta jäi vielä yhden pipon verran. Itselleni nyt tuskin toista samanmoista tarvitsen, joten täytynee tiedustella onko joku muu kiinnostunut. Työkaveri kyllä tilasi itselleen jo oman kappaleen, mutta eri kuosilla. Pitää seuraavalla Lahden suuntaan sijoittuvalla reissulla poiketa uudemman kerran tuonne Kärkkäiselle!

 

Ps. Yritin etsiä ihanaa, kirjavaa vaahteraa taustaksi pipokuvauksiini. Huomasin asuvani ydinkeskustassa, koska ne olivat aika harvassa. Tai no löysin muutaman - keskeltä kävelykatua. Ihan ei pokka riittänyt räpsimään siinä omakuvia, joten tausta on nyt tylsä. Plööh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti