lauantai 27. syyskuuta 2014

Superpappa.

Isänisäni täyttää vuosia, meidän pappa. Superpappa, koska mittarissa on pian 90! Nyt kuitenkin mennään vielä 8-alkuisella luvulla. Uskomatonta sekin :)

Minä päätin tehdä pappaa muistaakseni kortin, joka jollain tavalla kertoo papasta itsestään. Koska kaikki käsillä tekeminen - ja erityisesti puutyöt - on papan henkireikä, tuli kortistakin siihen viittaava.

 

Käytin kortissa kahta ruskeaa kartonkia (pohja sekä tehostekaitale), ketjua, juuttinarua, ruuvinkantaa sekä puutikun palasia. Puutikut katkoin jotta sain niihin rosoisuutta, sitten liimailin kiinni toisiinsa ja annoin tulitikulla niihin vähän väriä. Sitten permanenttussilla tuo onnitteluteksti, ketjun asettelu ja pienet liimatipat. Mietin paljon jätänkö tuon ketjun enemmänkin roikkumaan vapaasti vai liimaanko tiukasti kiinni, ja päädyin lopulta sitten vähän tuollaiseen välimalliin.

Aika kiva, ja aika papalle sopiva. Vaikka en osaakaan yhtään sanoa mistä ajatus tällaisesta kortista putkahti mieleeni, aloin tätä tehdessäni visioida jo tämänkaltaisia joulukortteja. Harmi vaan, että nyt on jo niin lukuisia joulukortti-ideioita mielessä, ettei tieäd minkä valita! Ehkä jokainen saa erilaisen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti