torstai 4. syyskuuta 2014

Rock!

Kesä meni lähes kokonaan muualla kuin kotona, ja sen vuoksi myös shoppailut vakiokaupoissa jäivät melko vähälle. No, nyt syksyn ja viileiden ilmojen myötä olen innostunut taas kerran puuhailemaan entistä enemmän sisällä, ja kaikkea pientä tarviketta on tullut tarpeen hakea tutuista pienistä putiikeista täältä omalta paikkakunnalta. Kuinka ollakaan, kesän aikana niihin oli ilmestynyt kaikkea pientä uutta kivaa...

Kuten esimerkiksi tällaisia riipuksia;

 

Ihastuin näihin välittömästi, enkä voinut jättää kumpaakaan ottamatta. Näin jo sieluni silmin tekeväni näistä kaulakorun, ja ketjuksi tulee avaimenperistäkin tuttua palloketjua.

Palloketjun löytäminen osoittautui kuitenkin haasteeksi. Tiedän että sitä myydään monissakin paikoissa, mutta se on aika tyyristä. Onni potkaisi kuitenkin kirpputorilla, kun törmäsin huokeaan yhden euron hintaan Angry Birds -kaulakoruun, jossa oli juurikin oikeanlainen ja täydellisen pituinen ketju ihan jo valmiina!

 
Pääsinkin siis odotettua helpommalla - väänsin vain Angryriipuksen hopeista lenkkiä sen verran että sain linnun pois ja uuden tilalle.Siitä tuli yksinkertainen, mutta ihana. Ja kuten huomata saattaa, toinen ostamistani riipuksista jäi pois. Jotenkin se teki tuohon koruun jo liikaa, ja yksinkertainen oli nyt parempi. Se odottelee ehkä lisää onnenkantamoisia (kuten vaikka oikeanmittaista ketjua) - päästäkseen vaikka rannekoruksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti