maanantai 15. syyskuuta 2014

Pikkupaketti.

Taannoin jo taisinkin mainita, että syntymäpäiviä tässä kuussa riittää niin itselläni kuin ystävillänikin. Eilen kävin muistamassa yhtä parhaista ystävistäni pienellä paketilla, jonka sisältö oli kutakuinkin tämä;

 

Luonnollisestikin mukana oli jonkun verran myös jotain omatekemää. Otettakoon ensimmäisenä esiin tuo kännykkäpussukka, jonka virkkasin Virkkuri -kirjan ohjeiden mukaan.
Sen lisäksi tein hänelle korvakorut, joihin valitsin helmet nimenomaan ystävääni ajatellen. Olin ensin ajatellut tehdä yksiväriset kirkkaat helmikorut, mutta nähdessäni nuo kirkkaan pinkit helmet päätin laittaa mukaan kuitenkin vähän väriä - olivat nimittäin kuin tehdyt ystävälleni.


Kaunista korurasiaa ei siinä tilanteessa ollut saatavilla, joten sopivasti tyhjentynyt tulitikkuaski sai toimittaa sitä virkaa. Laitoin päälle vain tuota tuollaista "kontaktiteippiä" (lupaan selvittää oikean nimen :D), ja sillä siisti. Korut menivät tässä rasiassa sitten varsinaisen paketin sisään.Kortissa puolestaan käytin tätä hyväksi havaittua skräppäyspaperia, jota saa tuosta paikallisesta ihanasta askartelukaupasta. Pakko oli käydä hamstraamassa vielä yksi arkki lisää, että on varmasti tilanteeseen kuin tilanteeseen jäljellä oikeanlaisia tekstejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti