keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Palloja!

Lupasin taannoisessa postauksessani, että alan purkamaan siinä esiintynyttä materiaalikasakuvaa. Tässä seuraava tuotos;


Tein muutamat pallokorvikset. Itsehän olen todella huono käyttämään roikkuvia korviksia (olen käytännöllisten asioiden ystävä joka asiassa - myös korvakoruissa, ja napit ovat mielestäni huomattavasti roikkuvia käytännöllisemmät), mutta teinpä silti, koska ne ovat kuitenkin älyttömän kivan näköisiä. Jos näille ei tule käyttöä omasta takaa, pitää varmaan lahjoittaa ne jollekin... Tai harkita edelleen vakavasti osallistumista joihinkin joulumyyjäisiin näiden omien tuotosten kanssa.Sekä harmaat että mustat pallokorvikset on tehty puisista helmistä, ja punaiset ovat särölasihelmet. Ne ovat ihanat, täydellisen herkullisen punaiset, en vain voinut jättää niitä kauppaan.

Kaikissa korviksissa on sama idea; helmen päällä on ns. helmikruunu, joka antaa heti tosi paljon näköä korviksiin. Puisissa palloissa on myös helmen alla tuollainen koristeellinen pieni juju, joka näkyy aavistuksen verran tuossa toisessa kuvassa.

Jos tosiaan yhtään olisin roikkuvien korvisten ystävä, luulisinpa että nämä kaikki yksilöt olisivat jo käytössä. Ehkä täytyy tehdä semmoiset pienet harjoitusversiot, joita opettelen sitten aluksi käyttämään... Ei kai ne nyt niin pahasti kuitenkaan kaikkeen ohikulkevaan voi takertua? :D

2 kommenttia:

  1. Ihanat, mä haluun :) -ä-

    VastaaPoista
  2. Jee! Otan mukaan, niin valkkaat mitkä haluat :) Näitä on niin helppo tehdä, että jos on väritoiveita niin teen kyllä!

    VastaaPoista