perjantai 5. syyskuuta 2014

Myrskylyhty.

Kaikki lähti siitä, että eräänä päivänä löysin paikallisesta halpispörssistä patterikäyttöisen myrskylyhdyn. Ne on aina olleet minun silmääni miellyttäviä, mutta emmin sen ostoa silti. No, lopputulema oli se että kysyin ostopäätökseeni konsultaatiota puolisoltani, joka oli sitä mieltä että se pitää ehdottomasti ostaa kokeiluun parvekkeelle syksyvalaistukseksi.


Parvekkeelle se ei ikinä päätynyt, ja toi tullessaan myös ostosreissun Clas Ohlsonille (huomaan, että tämä kyseinen kauppa esiintyy postauksissani nykyisin aika usein!). Halusin nimittäin köyttä.


Päädyin tällaiseen suht edulliseen (olisiko ollut 8€) polyesteriköyteen. Menomatkalla kauppaan olin ehtinyt keksiä tälle kyseiselle köydelle jo kolme käyttötarkoitusta, joten sitä oli vaan ihan pakko saada.Sen ensimmäinen käyttötarkoitus oli siis roikuttaa myrslyhtyäni huoneennurkassa. Sipaisin tarkoituksella vain muutaman karun solmun tuohon köyteen, jotka siis alunperinkin suunnittelin jättäväni näkyviin. Sitten vain koukku nurkkaan ja lyhty päälle. Siitä tuliki syksyvalo sisälle! Kun ei ollut pokkaa ihan vielä alkaa jouluvaloja asentelemaan tänne sisätiloihinkaan, niin päädyin tähän. Antaa kiva tuollaisen pehmeän valon, ja kirkkautta voi vielä säädelläkin. Näyttää tässä kuvassa aika ankealta, mutta näin kun sitä täällä päivät pitkät katselee niin kyllä vaan on kiva.

No, toinen käyttötarkoitus on tietenkin avainnauha, joita vaihtelen töissä aina asuuni sopivaksi.Siihen hain tuon isoin avainkoukun Suomalaisesta Kirjakaupasta jossa muistin niitä näheeni. Tuli kiva, ja moneen asuun sopiva. Ollut jo ahkerassa käytössäkin!

... Ja sitten se kolmas projekti. Sitä en ole vielä kokeillut, mutta ei sen puoleen, en minä sitä täällä vielä rohkenisi esitelläkään. Näin henkeen ja vereen jouluihmisenä olen kääntänyt katseeni jo pukinkontin puoleen ja suunnittelen saavani jotain aikaiseksi sinne. Katsotaan. Jos onnistun ja ideani päätyy lahjapapereihin asti, lupaan varmasti laittaa kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti