sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kuoret.

Olen jotenkin kuvitellut että mikäli ihmisellä on älypuhelin, hän on ajan hermoilla. Mutta kuulemma älypuhelintakin voi olla vanhaa mallia. Ja tämä minun ilmeisesti on.

Rakastan asustaa puhelintani pienillä asioilla, esimerkiksi erilaisilla suojakuorilla. Koska tämä puhelimeni on vanha, siihen ei meinaa enää millään löytyä uusia kivoja kuoria. Oli pakko kyhätä oma versio kivoista kuorista H&M:n tarroilla, liimalakalla ja mustilla suojakuorilla.


Ensimmäinen kynnyskysymys oli tietenkin se, ettei kaikki ihanat tarrat mahdu mitenkään kerralla kuoria koristamaan. Oli pakko karsia kovin ottein, ja lopputulemana kuoriin päätyi vain ihan muutama yksinkertainen tarra.


Kuoria en sen kummemmin käsitellyt, ainoastaan pyyhkäisin näkyvimmät pölyt pois. Tarran oman liiman tueksi lisäsin siveltimellä alle vähän tuota liimalakkaa (joka osoittautui lopulta huonoksi vaihtoehdoksi, sillä tarra meinasi vetää rypylle), ja sitten päälle vain ihan tarran rajoja mukaillen suojakerros. Annoin kuivua hyvän tovin, ja vedin vielä uuden kerroksen.


Lopputulos oli tämä. Ihan kivat, minun näköiset. Onnistuin yllättävän hyvin siihen nähden, että halusinkin kuorten näyttävän siltä että niihin on muka pienellä vaivalla liimailtu vain muutama tarra, vähän samaan malliin kuin pienempänä. Vaikka todellisuudessa halusinkin liimalakan suojaamaan pahimmalta kulumiselta, jokainen nimittäin varmaan tietää että tarroista tuo pinta kuluu aika nopeasti jos puhelin on paljon kourassa ja pöyrii esimerkiksi laukunpohjalla.


Tämä oli helppo, hauska ja itseäni vielä monenmonta kertaa ilahduttava DIY-projekti. Jes!

Ps. Kuoret ovat olleet minulla nyt viikon käytössä, ja yhdenkään tarran kulma ei vielä repsota eikä pinta ole kulunut. Toinen jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti