keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Kaksi korttia ja yksi lahja.

Tämä syyskuu tuntuu olevan syntymäpäivien kultakuukausi! Yhtään tietenkään korostamatta sitä, että myös itselläni on tässä kuussa syntymäpäivä. Jippii, hyvä syy leipoa herkkuja ja kutsua läheisiä käymään :)

Mutta kuten sanottua, myös muutamat muistamisen arvoiset ihmiset ovat viettäneet tässä kuussa jo syntymäpäiviään. Heistä molempia olen muistanut kortilla, ja kyllä, myös lahjoilla vaikka tekstini otsikko tässä viittaakin muuhun. Toisen lahja vain poikkeuksellisesti ei ollut itsetehty, vaan lahjakortti, ja näin ollen ei tule erityisesti tässä nyt esiintymään. Mutta hänen korttinsa näytti siis tältä;
 

Tämän kortin syntytarinaa en osaa sen kummemmin edes eritellä - idea lähti syntymään askartelukaupassa, kun poikkesin katsomaan tarvitsisinko korttia varten jotain uutta kivaa kartonkia. Sitä ei löytynyt, mutta tuota ohutta ihanan väristä juuttinarua kyllä.

 

Itseäni tämä kortti miellytti, se on yksinkertaisen tyylikäs. Luulenpa että tämänkaltaisia kortteja tulee ehkä jatkossakin syntymään minun askartelupöydälläni - sopii niin moneen tilanteeseenkin pienellä fiksauksella.

Toinen synttärisankari puolestaan sai sekä kortin että lahjan, jotka olin molemmat omin kätösin tehnyt.


 

Tämän kortin kanssa kävi siinä mielessä vahinko, että siihen kyllä piti tulla jotain väriäkin... Mutta eipä vaan tullutkaan sitten, kun toteutuksen aika oli käsillä. No, onneksi nuo harmaa-musta-valkoiset ovat yleensä aina pettämättömiä yhdistelmiä... Lahjaksi tein tuollaisen helmisolmitun rannekorun, jossa siinäkin toistuu nuo värittömät värit :D Siis musta ja valkoinen.

 

Yritän aina näiden omien tekeleideni lisäksi sujauttaa pakettiin jotain muutakin pientä saajansa näköistä, ettei kyseessä nyt ole ihan kokonaan vain minun räpeltämäni tee-se-itse -lahja. Tässäkin paketissa oli mukana jotain pientä, mutta se jäi kuvaamatta.

 

Ja jottein vaan tästä synttärihuumasta vielä päästä, niin menenpä tästä tekemään seuraavan muistettavan pakettia. Nimittäin niiden omien syntymäpäivieni lisäksi yhdellä parhaista ystävistäni on juhlapäivä, ja häntä tulen muistamaan paketein ja kortein myös. Niihin palaan täälläkin varmasti myöhemmin! :)

Mukavaa kuluvaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti