maanantai 29. syyskuuta 2014

Joogasukat.

Tein viikonlopun aikana tosi hassuilta näyttävät villasukat. Isäni jopa luuli niiden jääneen kesken, vaikka toisin oli.

 


Kyseessä on siis villasukat, jotka ovat vailla kantapäätä ja kärkiosaa. Kieltämättä, näyttävät kyllä näin tosi hassuilta! Nämä menevät työkaverilleni joka valitteli kuumaverisyyttään ja sitä, että varpaat hikoilevat niin kovasti villasukissa. Hän oli jossakin nähnyt mallin tällaisista 'joogasukista', ja puolittain vitsillä vinkkasi asiasta minulle. No, minä tartuin kuin kala koukkuun ja otin homman viikonloppuprojektikseni! Joskin aika ison tovin näiden sukkien tekoajasta vei se, että koitin Internetin uumenista löytää jonkinlaista mallia näiden tekemiseen... En meinannut millään saada Googletettua näitä! Sitten monen mutkan kautta minulle selvisi, että näitä kutsutaan joogasukiksi. Se tieto helpotti huomattavasti :)


Lankaa en malttanut lähteä näitä varten ostamaan, mutta yllätyksekseni kaivellessani lankapussiani sieltä löytyi tämä täydellinen syksyinen oranssi. Tämä kyseinen työkaverini juuri yhtenä päivänä haaveili oransseista tennareista, joten tässä nyt ensihätään apua oranssiin kuumeeseen ;) Toivotaan että vastaavat hänen odotuksiaan!

Innostuin tästä kyllä sen verran, että voisin harkita tekeväni itsellenikin. Nyt kun tuo perusidea on hanskassa, näitä voisi alkaa tekemään myös pienellä twistillä - esimerkiksi pitsivarrella tai muulla kuvioneuleella. On kyllä ihan maailman parasta kun saa tällaisia mahtavia ideoita ja inspiraatioita muilta, joihin voi sitten itse tekemällä tarttua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti