lauantai 13. syyskuuta 2014

Enkelin siipien havinaa.

Enkelit ovat olleet minulle aina tosi tärkeitä. Luotan siihen, että jokaisella kulkee rinnallaan oma suojelusenkeli. Sen lisäksi että enkeli on minulle lohdullinen asia, minusta kaikki enkeleihin liittyvä on yleensä myös kaunista - tavalla tai toisella.


Tästä kasasta syntyi monta enkeliä, mutta sen lisäksi myös muutama muukin juttu. Ajattelin seuraavien postausten aikana purkaa Teille tämän materiaalikasan tuotokset, ja aloittaa nyt siitä enkeliasiasta. Sekin syntyi siis näistä.

 


Idea tähän enkeliin oli kytenyt mielessäni jo tovin, mutta sai nyt vasta sysäyksen suunnitelmasta toteutukseen. Harvoin olen missään nähnyt enkeliä mustalla kivellä tehtynä, mutta se mielestäni sopii tähän kyllä vallan mainiosti. On myös minun näköinen, ja tämän teinkin ihan tietoisesti itselleni käyttöön. Tykkään tästä tosi paljon!

 

Kuten saattaa huomata, tuo pää erottuu vähän huonosti tuon mustan vartalon kanssa. Sitä aloin jälkeenpäin miettimään, että sen olisi ehkä voinut toteuttaa esimerkiksi vaikka hopeisella helmellä, mutta hyvä on näinkin.

Tämän lisäksi ahkeroin muutaman enkelin jo laatikonpohjalle valmiiksi odottelemaan oikeaa henkilöä, jolle haluan ne antaa. Mielessäni on jo pieni aavistus, mutta odottakoot siellä vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti