maanantai 18. elokuuta 2014

Ryöppy.

Noniin. Piuhaa ei ole vieläkään, mutta onnekseni tässä taloudessa asuu ihminen joka ajattelee asioita välillä jopa minua monimutkaisemmin, etenkin kun kyse on elektroniikasta. Hän nimittäin keksi, että kuviahan saa kamerasta muistikortin avulla suoraan tietokoneelle. Hänen poissaollessaan käytin tovin jos toisen löytääkseni sekä kameran muistikorttipaikan että tietokoneestani sellaisen reiän johon voin kortin työntää, mutta tässä sitä ollaan. Tekstini otsakkeella viittaan siihen, että aion muutaman päivän aikana ryöpäyttää oikein kunnolla kamerani sisältöä Teidän nähtäväksenne!

Ajattelin aloittaa tuoreimmista. Olen viettänyt kahtena edellisenä viikonloppuna kahden eri ystäväni tupaantuliaisia. Niin pöljältä kuin ajatus tuntuukin, minulla oli heille molemmille kutakuinkin ihankin samanlaiset tuparilahjat. Mutta minkäs teet, kun toinen näki minun tekevän lahjaa toiselle, ja halusi samanlaisen! Värit nyt kuitenkin poikkesivat toisistaan.
Ensimmäinen sai tuollaisen rusehtavan version, oman toiveensa mukaisesti. Lisäksi sujautin pakettiin myös pienen sydänkoristeen, jonka olin väännellyt rautalangasta ja pujotellut helmistä.


 
Tällaisen tarkennettuna sujautin molempien paketteihin, eli vääntelin niitä kaksin kappalein.

Toinen ystävistäni sai siis samankaltaisen maton, mutta eri värisenä.


Tämä näyttää kuvassa punaiselta, mutta on todellisuudessa vähän oranssiin vivahtava. Ja oranssi oli saajan toiveena - ja ilmeestä päätellen tämä lahja oli juurikin haluamansa! :) Aikaahan yhden maton tekemiseen meni noin yhden illan verran, eli ei todellakaan paha. Ohjeen löysin netistä, ja oli sen verran yksinkertaisesti kirjoitettu, että jopa minä onnistuin seuraamaan ohjeita!

Lisäksi ensimmäisen maton mukana vein ystävälleni viherkasvin (joita hän yleensä ei harrasta). Havaitsin hyväksi tavaksi napata omista (tai no, tässä tapauksessa äidin) viherkasveista pätkän, kasvattaa sille juuret ja iskeä johonkin kivaan ruukkuun. Näin ei tarvitse ostaa sekä kasvia että ruukkua, kun toisen ainakin saa ihan omasta takaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti