keskiviikko 20. elokuuta 2014

Ruusuja viemiseksi.

Minä tykkään aina viedä jotain mennessäni. Ihan vaikka vaan kahvipaketin tai kukkakimpun, mutta kaksi kättä heiluen en osaa kylään mennä.

Niinpä minulle sitten iski tajuntaan torstai-iltana puoli yhdeksältä illalla, että seuraavana päivänä lähdemme mökkivieraiksi suoraan töiden jälkeen. Ja mitään viemisiä ei vielä ole. No onneksi kohteenamme ollut mökki nimenomaan oli otollinen ideoille, ja koska kutsussa oli ollut puhe saunomisesta, niin....Askartelin illalla vielä viemiseksi muutamat sytykkeet. Niissä on roiskittuna punaista steariinia, koska kellon hipoessa puoltayötä ei tullut mieleen alkaa enää etsimään kynttilänjämiä ja miettimään minkä kattiloistani raaskisin uhrata steariinihommiin. Siksi siis tällaisia köyhän miehen versioita. Kananmunakennojakin sattui sopivasti kotoa löytymään muutaman ruusun tarpeisiin, ja tuo toinen puolisko ehkä joutui muutaman dyykkaamaan myös kerrostalomme pahvi-/paperikeräysasiasta. Ehhehh.


Valitettavasti en tajunnut ottaa kuvaa enää valmiista paketista (johtuen ehkä siitä, että se valmistui lopullisesti vasta seuraavana päivänä rappuskäytävässä matkalla kohteeseen), mutta paketointi-ideanikin oli varsin simppeli. Löysin jemmastani ruskean isohkon paperipussin, jonka reunan taittelin vain ruttuun ja asettelin ruusut sinne järjestelmälliseen epäjärjestykseen. Kortin tein kylkeen - siinä oli palanen viininpunaista ja palanen juuttikangasta. Kyllä siitä jotain sai aikaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti