lauantai 30. elokuuta 2014

Kässäpussi.

Muistan että ensimmäisiä käsityöprojekteja kouluaikoina oli oman kässäpussin teko. Eli pussi, jossa kuljettaa käsitöitä. Koska kouluajoistani on jo aika kauan ja ensimmäinen tekemäni kässäpussi on vanhempieni luona, olen yrittänyt selviytyä viimeaikoina esimerkiksi hedelmäpussin avulla. No, se ei ole ollut kovinkaan toimiva ratkaisu sukkapuikkoja kuljettaessa, joten oli pakko pistää jalka ompelukoneen polkimelle. Lopulta pussi syntyi jämäkankaista, jotka olivat jääneet yli sekä kirjastokassiprojektistani että essuprojektista.


Koska yksivärinen puuvillakangas on mielestäni tylsä, päätin tekstiilitusseilla tuunata siihen edes jonkun pienen jujun. Idea löytyi luottopaikastani Pinterestistä, ja sitten vain lyijykynällä kuvan hahmoteltuani vetelin tekstiilitussilla päälle. Pussin alareunaa tehostaa tuo musta kaistale ihan vaan siksi, että pelkkä vaalea liila ei oikein ole minun makuuni, jotain pientä särmää piti kuvan kaverina olla.

Toistaiseksi tämä onkin kestänyt käyttöä hyvin, ja puikotkin ovat pysyneet pussin sisällä. Ihanaa kuljettaa mukana pussia, josta ei sojota viittä sukkapuikkoa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti