torstai 10. heinäkuuta 2014

Kesäkonnat ja kumppaneita.

Olen taas tehnyt jotain pientä kaikille muille kuin itselleni.

Kuten uhosin, maailmalle lähti taas yksi kesäkaveri - tämä pääkallotyyppi. Värit ovat vähän eri kuin edellisessä, mutta muuten saman mallin mukaan. Nämä värit miellyttävät omaa silmääni!


Sitten tein kesäkonnat. Tiedättekö, kun näkee kaupassa jotain, ja niistä tulee heti joku tietty ihminen mieleen? Näiden kanssa kävi niin. En voinut vastustaa kiusausta, vaan nappasin kilpparit mukaan. Kotoa löytyi loput tarvittavat välineet, ja niin niistä syntyi varsin yksinkertaiset kesäkorut. Toivottavasti saaja pitää vaatimattomasta ylläristään!

Ja kolmantena tekeleenä syntyi työpaikalle eräälle lopettavalle lapselle koru. Suttasin siitä varmuuden vuoksi nimen yli, mutta eiköhän idea tule kuitenkin selville.


Samaan syssyyn mainittakoon, että ylläolevassakin korussa on käytetty niitä aiemmin himoitsemiani kirjainmeistejä. Sain ne myöhäiseksi nimipäinlahjaksi toiselta puoliskolta! Laatikollinen meistejä (sis. aakkoset, pari välimerkkiä ja numerot) oli ilmeisesti aika edullinen paketti, mutta painaa kuin synti. Tyytyväisenä niillä nakuttelin kuitenkin muutamat fimojutut (oli pakko kokeilla heti, tietenkin). Testimielessä tein muutamat kappaleet itsellenikin tuon töihin menneen lisäksi, ja tällaisia niistä tuli;

Ei hullumpaa. Olivat kyllä kaiken odottamisen arvoisia. Pelkäänkin nyt, että hurahdan ihan totaalisesti. Varokaa vain, kohta kaikki saa tällaisia eri teksteillä varustettuna!

(No ehei, äiti ja sisko ruudun takana, älkää pelätkö. Ette saa.)

2 kommenttia: