tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kesäkivaa.

Tiedättekö sen, että kesässä ehdottomasti kivointa on se, että kaikki on kivointa. Kun touhuaa jotain erilaisempaa, tulee aina helposti sanottua että se oli varmasti kesäni kivoin päivä. Ja sitten taas pian touhuaa jotain, ja siitäkin tulee kesän kivoin päivä. Ja kun syksy alkaa, huomaa kesän olleen täynnä toinen toistaan kivempia päiviä.

Minulla oli viikonloppuna yksi tosi kiva päivä, ehkä oikeasti tähän mennessä kesäni kivoin (onneksi lomat ovat vasta edessäpäin!). Päätin, että tämän kivan päivän myötä meille syntyi yksi uusi kesäperinne.

Olimme nimittäin mökkeilemässä, ja poikkesimme Kalkkisten kyläpäiville. Siellä oli hellettä, ihmisiä, pieniä kojuja ja valloittava tunnelma. Kyläläiset ja kesän mökkiläiset olivat kokoontuneet yhteen, ja voi, meillä kaikilla oli niin mukavaa! :) Erityisesti itse olin kiinnostunut kaikesta ihanasta pienestä myytävästä, mitä kyläpäiviltä löytyi. Ja kyllä, jotain tarttui mansikoiden lisäksi mukaankin! Kertakaikkisen hellyyttävä neiti oli myymässä omia tekeleitään - kumilenksukoruja - kyläpäivillä. Hän oli siis ala-asteikäinen tyttö, joka harrastuksenaan on punonut pienistä kumilenksuista koruja. Koska niitä oli kertynyt omaan käyttöön jo melkoinen määrä, oli tytön äiti ehdottanut osallistumista kyläpäiville oman kojun kera. He olivat pistäneet tuumasta toimeen, ja nyt minullakin on omat ihanat Crazy S -koruni ranteessa! Aivan hellyyttävän ihanaa.


Hinnat heillä ei päätä huimanneet, ja se oli varmasti yksi syy joka takasi menestyksen. Vierailin kojulla nimittäin kahteen kertaan, ja jälkimmäisellä kerralla valikoima oli jo huomattavasti aiempaa suppeampi. Hyvä vaan niin!


Mutta tämän nuoren tytön innoittamana syttyi palo päästä myymään omia tekeleitäänkin johonkin vastaavanlaiseen tapahtumaan. Tuo kyläpäivä olisi hyvä, etenkin jos siitä aikoo perinteen itselleen tehdä... Vai ehkä sittenkin jo joulumarkkinoille? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti