torstai 3. heinäkuuta 2014

Helteetön heinäkuu.

Hyvää alkanutta heinäkuuta! Niin vaan kuukausi vaihtui, mutta säät pysyi samana. Luulenpa, että tämän kesän helpoin keskustelunavaus tuntemattomienkin ihmisten kesken on ollut tuo epätavallinen kesäsää. Mutta ei vain huonoa ettei jotain hyvääkin - hiljaisesta blogielämästä huolimatta olen raaskinut puuhailla sisällä kaikkea pientä kivaa, kun ulos ei ole tehnyt mieli ;)

Uusin kiva pieni puuhailuni on ollut tällainen.


Ostin eurolla Lindexistä pääkallorannekorun. En suinkaan siksi, että käyttäisin sitä tuollaisenaan koruna, ehei, vaikka pääkalloista pidänkin ja minulla niitä korun muodossa on useitakin.

 


Minä otin sakset käteeni ja pistin korun palasiksi. Irrotin kaikki pääkallot ihan vaan saksien, ja poikkesin tuonne aikaisemminkin jo mainostamaani Kivaputiikkiin hakemaan vähän narua. Sormet syyhysivät hommiin heti, mutta naru osoittautui liian paksuksi pääkallossa olevaan helmireikään nähden. Oli pakko luovuttaa hetkeksi, ja lähettää seuraavana päivänä pääkallot tuon toisen puoliskon mukana töihin porattavaksi. Yksi halkesi, yhdeltä musertui naama ja loput onnistui. Kyllä siitä vielä hyvä askarteluapulainen koulitaan! ;)


Lopputuloksena oli makramesolmutekniikalla solmittu pääkalloavaimenperä. Näyttää niin kivalta (omaan silmään ainakin!), että pakko jatkaa tehtailua. Tämä kyseinen yksilö ei suinkaan jäänyt minulle, vaan menee kesälomalle jäävälle, pääkalloista pitävälle työystävälleni hyvänlomantoivotuspaketissa.


Tiedän myös erään toisen jolle aion paketissa tällaisen postin kautta putkauttaa, ja toivonkin nyt hartaasti ettei hän eksy mitään kautta sitä täältä etukäteen huomaamaan. Ja ehkä ihan pakko tehdä itsellenikin oma... Joskin aloin jo mielessäni tekemään tästä eri variaatoita, miten toimisi esimerkiksi kaulakoru?

1 kommentti:

  1. heti piti tulla kattomaa tekele ku tästä puhuttii. on hieno kyllä! alappa tehtailla lisää niitä enskesän markkinoita varten ;)

    VastaaPoista