sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Yhden pienen projektin jatko-osa.

Kerroin taannoin yhdestä pienestä projektistani, jonka kuljetin mukanani mökille. No, projekti jatkui. Tällä kertaa kuljetin sen mukanani vanhemmilleni. Nyt olen kyllä harkinnut, että kun sen saan täältä kuljetettua takaisin kotiini, en enää ehkä ota sitä sen kummemmin mukaani muualle. Sen matkat on sitten matkailtu, ja se saa nauttia olostaan kotonani askartelupöytäni ääressä. Minusta on hassua, että olen kuljettanut sitä mukanani näinkin paljon. Harva muista tuoleistani on saanut samanmoista maakuntamatkailua.

Muistatte ehkä, kuinka se jäi mökkireissun jäljeltä ihan nakuksi. No, eipä ole enää! Tarkoitukseni oli maalata tuoli ulkona, mutta perinteinen juhannussää sai minut siirtymään sisätiloihin.Älkää välittäkö ylläolevasta vaatetuksestani, joka näkyy ohimennen kuvissa. Ne olivat vain maalausvaatteeni, joskin nyt huomaan näyttäneeni mieheltä ne päällä. Onneksi ne eivät olekaan kirjoitukseni pääpointti.Maaliksi valikoitui Tikkurilan Helmi-maali. Maali on väriltään siis musta, ja puolhimmeä. Ainakin tämänhetkisen kokemukseni mukaan tuo puolihimmeä oli hyvä valinta!

Nyt vielä odotellaan kuivumista, jotta tuolini voi kotiuttaa. Ai että, se on niin kiva. Onpahan kannattanut malttaa odottaa, eikä tyytyä mihinkään turhakkeeseen tässä välillä. Kaikenkaikkiaan tuon tuolini hinnaksi tuli 14€ (eli maalin verran), joskin jonkin verran työvälineavustusta löytyi sekä oman isäni että tuon puoliskoni isän kätköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti