tiistai 17. kesäkuuta 2014

Tuotos.

Lienee aika kurkata, mitä taannoinen kangasheräteostokseni Ikeasta on poikinut.


Siitä tuli kangaskassi. Kirjastokassina sittemmin käytetty, viimeksi eilen. Vaikka omia taitojani epäilinkin enkä ollut ihan varma jaksaako tuo koko kesälukemistoa kannatella, niin hyvin näytti silti toimivan. Edes epäilyttäviä ääniä siitä että sangat irtoaisivat tai saumat pettäisivät, ei kuulunut. Hurraa! Mitään sen kummempaa kaavaa minulla ei kassin tekoon ollut, mutta mittailin omistamistani kangaskasseista vähän osviittaa. Tein myös mustan vuoren tuohon kassiin, jotta olisi vähän tukevampi. Onnistui kuin onnistuikin!


Sangat saivat pituutta sen verran, että saan sen juuri olalleni. Koska olen tällainen ihminen jolla on aina kädet täynnä hommia (eli esimerkiksi avaimia, puhelimia, rahapusseja, pieniä ostoksia...), edellytys on että edes kassin saisi olalle. Siinä mielessä siis onnistuin myös sankojen kanssa, jee! Niissä päädyin poikkeamaan tuosta päälliskankaasta ja tekemään mustat, jotka mielestäni antoivat vähän omaa näköään tuolle kassille. Kävivät kuitenkin hyvin, kun musta vuori pilkottaa kassin suuaukosta, ja kuvioiden ääriviivatkin ovat mustia.

Mutta kuten huomata saattaa, mustavalkoisuuden lisäksi kassista löytyy iiiihan pikkuisia väripisteitä. Minun oli pakko värittää kassia vähän! Löysin nimittäin varsin huokeaan hintaan Ikeasta kangastusseja, ja siitä se idea sitten lähti... Yritin kuitenkin pitää ihan minimissä nuo värittelyt, ettei mene turhan sekasotkuksi. Paitsi jos vielä vähän jotain lisäisin kuitenkin ;)


Ikeatussien laadusta en vielä lyhyellä käyttökokemuksella osaa sen enempää sanoa, mutta toimivat väritykseen siis ainakin hyvin. Ja näyttiväthän nuo valumatta ja kulumatta kestävän vähän myös kaatosadetta, kun harpoin parkkipaikalta kirjaston uumeniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti