lauantai 28. kesäkuuta 2014

Ohikiitänyt viikko.

Taas ollaan tämän saman asian äärellä - viikko on kiitänyt ohi kamalaa kyytiä, ja nyt on jo lauantai. Olen saanut tällä viikolla hyvin vähän aikaiseksi mitään, mutta jotain pientä kuitenkin. Joskin syytän sitä, että meillä täällä oli jokavuotinen Puistoblues -tapahtuma, jonka pariin tuli vetäydyttä joka ilta keskiviikosta perjantaihin. Ihanaa, kun oli tässäkin kaupungissa taas tällainen vuotuinen hulinatapahtuma!

Puistoblues osaltaa vaikutti myös siihen, että intouduin leipomaan kasvispiirakan. Tai siitä piti tulla kasvispiirakka, mutta heitinkin pohjalle ensin purkin tonnikalaa. Ja syy miten se Puistoblues tähän vaikutti oli se, että tällainen suolainen piirakka on mitä mainioin kiireisen illan ilta-/välipala. Että siinä hetkessä kun käyt pyörähtämässä nälkä kurnien kotona ja olet taas tuotapikaa jatkamassa matkaa, ei tarvitse alkaa taikomaan mitään sen kummempaa ruokaa.Ja hyvinhän tuo piirakka maistui. Oli juuri niin hyvää, kuin saatoin kuvitella. Ja mä muuten yli kaiken rakastan tuota näkyä miltä kasvispiirakka näyttää juuri ennen uuniinmenoa - niin paljon ihania värejä!


Ja sitten sain taas idea kesken paiston, ja oli pakko taiteilla paprikarenkaista pari sydäntä päälle. Hohhoi... Nää on näitä mun juttuja, kun aina pitää keksiä jotain pientä ja spesiaalia, ja työntää se idea sitten johonkin. En oikein ottanut selvää osasiko tuo toinen puolisko arvostaa elettä, jotain hymisteli vain piirakkaa katsoessaan.

Seuraavaksi ajattelin laittaa tänne näytille taas muutaman simppelin "yhden illan" -kortin, palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti