keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Kynsikikkailua.

Kesä on tullut, ja kynnetkin voivat huomattavasti talvipakkasia paremmin. Olenkin taas innostunut loihtimaan mitä kivoimpia mutta helpoimpia koristeluja kynsiini.

Työkavereiden kanssa kesänalottajaiset terassilla innostivat minut pistämään myös kesäisempää kynsiin. Nämä herättivätkin yhden jos toisen ihmisen huomion, ja keräsivät kovasti katseita. Olin tietenkin pistänyt sormuksen, kaulakorun ja korvikset noudattelemaan samaa värimaailmaa ;) Mutta olivat ehdottomasti myös minun mieleeni! Pienellä vaivalla oikein mieluisat.


Viikonlopun jäljiltä paluu töihin tuntui aika latistavalta, joten väri pakeni kynsistä. Tein yksinkertaiset valkoisen manikyyrin, johon pistin pientä twistiä pinkillä lakalla. Tuo pinkki ei tässä kuvassa kyllä pääse ihan oikeuksiinsa, on näet oikeasti aika neon. Samoin kuin nuo ylläolevat keltaiset kynnet myös!


Kulahtaneet valkoiset kynnet oli aika laittaa vaihtoon puolivälissä viikkoa, ja tämän loppuviikon ajan kynnet ovat näyttäneet tältä;


Vaikka pidin tosi paljon tuosta keltaisesta manikyyristä, on tämä kuitenkin ehkä oma lempparini. Olin päivän ilman noita glittereitä, mutta laittaessani sitä tuohon rajaan huomasin sen antavan juuri sellaista kaivattua piristystä. Ovat tyylikkäät, mutta myös varsin kesäiset. Värikin taas ehkä vähän eri kuin kuvassa, oikeasti ovat aika paljon pinkimmät. Ja nuo pienet glitterhiputkin ovat luonnossa kyllä vähän näyttävämmän näköisiä - niitä on hopean lisäksi myös pinkkinä, joka ei kuitenkaan kameran kautta ehkä välity sinne kuvaruudun toiselle puolelle.

Seuraavaksi sitten taas jotain uutta... Näihin koristeluihin olen nyt kyllä jälleen hullaantunut. Ei tee mieli lakata enää yksivärisiä kynsiä, sillä manikyyri antaa mielestäni niin paljon enemmän näköä! Ja sitten vielä kun kädet saisi vakaiksi että koristelutkin sujuisivat, niin aijai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti