sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kortteja.

Kuten lupailin, tässä muutama kortti kuluneelta viikolta.

Minähän teen kortteja aina, kun löydän sille jonkun hyvän syyn. Ja usein myös silloin, vaikkei niin hyvää syytä olisikaan. Pienimmätkin kissanristiäisen antavat aiheen tarttua saksiin.

Nyt on siis saatu aikaiseksi syntymäpäiväkortti serkulleni, pienen paketin kera. Vaikka itse sanonkin, niin tämä oli mielestäni hauska. Jälkeenpäin tästä kortista kuvia ottaessani aloin miettimään, mistä sitä aina näitä ideoita keksiikään. Siinä sitten pohdiskelin, mutten keksinyt ainuttakaan järkevää selitystä. Luulen, että tässäkin ajatus lähti ensin siitä, että olen ihastunut tuollaisiin pieniin viireihin. Sitten halusin vain mahdollisimman paljon väriä (ylläri) ja kaikkea kreisiä (ylläri), joten rohkeasti pistin sitten eri värejä ja palloja. Enempi parempi.
Tämä toinen kortti on isälleni nimipäiväksi. Tällainen vähän hillitympi. Tiedän, ettei isäni erityisesti välitä viettää nimipäiviään (tai muitakaan merkkipäiviä), eikä todellakaan odottele mitään kortteja saadakseen. Mutta halusin kuitenkin tehdä, ja tällainen siitä sitten tuli. Hyvin yksinkertainen ja pelkistetty. Näköjään vähän suttuinenkin.


 (Ihan kuin olisi havaittavissa, että minulla on taas meneillään tuo leimasinbuumi. Molemmissa korteissa leimatut tekstit!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti