sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Reissuterveisiä.

Reissussa oltiin ja reissusta tultiin. Paluu arkeen on edessä, ja pieni ahdistus hiipii sen myötä ajatuksiin. Ei kai auta kun yrittää tehdä arjestakin juhlaa, niin selviää helpommin. :)

Olimme siis viikon Kreetan auringon alla, Rethymnonin kaupungissa. Puitteet olivat upeat, ja onneksemme turistikausi oli vasta aluillaan. Melko rauhassa paikallista kulttuuria katsellen sai siis kulkea, suomalaisia oli loppujen lopuksi yllättävän vähän. Kiertelymme ja seikkailumme kaupungissa sai meidät löytämään lukuisia upeita paikkoja; maisemia, ravintoloita, pieniä perhetavernoita, putiikkeja, merenrantaa silmänkantamattomiin... Ja tietenkin - blogiini liittyen - yksi askartelukauppakin löytyi. Vaikka rakastan jokaista askarteluputiikkia, tämä oli jotain aivan omaa luokkaansa.Vaikka englanti ei minulta kovin sujuvasti luista, en voinut olla änkyttämättä omistajarouvalle viimeisenä vierailupäivänäni, että rakastan heidän kauppaansa. Tuohan oli kuin maanpäällinen taivas! Lattiasta kattoon kaikkea ihanaa.

Hyllyjä ja tavaraa lattiasta kattoon - ja tässäkin vain pieni kulma koko kaupasta!


Kävin tuolla kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla tuo toinen kyseli, että otinhan varmasti kaiken mitä halusin. Kuvittelin ottaneeni, mutta todellisuudessa olin salaa onnellinen kun eräänä päivänä kävelyreittimme kulki sopivasti tuon putiikin ohi. Poikkesin toistekin.

Ja kyllähän minä jotain pientä ostinkin...Mariekissa riipuksena - lapsuuteni lemppari, en vain voinut jättää kauppaan!

Hinnat olivat naurettavan edullisia, Suomesta ei voisi kuvitellakaan että tuollaisilla hinnoilla irtoaa mitään. Kun näin näitä kotiuttamiani tarvikkeita kaupassa, minulla oli jo melkein jokaista varten visio mitä aion siitä toteuttaa. Katsotaan, koska saan aikaiseksi toteuttaa ideani. Ja pysynkö niissä, vai lähteekö ajatukset lentoon :-)

Nyt kuitenkin nokka kohti arkea. Siitä osoituksena olkoon se, että olen tiskannut tänään jo kolme kertaa (!), pessyt kolme koneellista pyykkiä ja ainakin kolme kertaa vaipunut epätoivoon siitä, miten karu tunne arkeenpaluu ihanan loman jälkeen onkaan.


PS. Lohduttaudun kuitenkin katselemalla kuvia lomasta; esimerkiksi näitä taivaallisen ihania kuvia jäätelökioskilta, jossa vierailimme joka päivä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti