maanantai 12. toukokuuta 2014

Ilta-ajelu äidin kunniaksi.

Teimme eilen ilta-ajelun äidin kunniaksi - nimittäin tuon toisen puoliskon äidin kunniaksi. Koska tulimme vasta lauantaina reissusta, päätimme jo aikaisemmin lykätä äitienpäivän viettoa myöhemmäksi. Niinpä suuntaamme siis ensi perjantaina viikonloppuajelulle oman äitini luokse, mutta eilen illalla keksimme poiketa tuohon lähemmäksi.

Koska tuli kiire lähtö, en tietenkään ehtinyt kuvata kaikkea mitä mukanamme veimme. Mutta noin tuntia ennen lähtöä keksin alkaa leipomaan tiikerikakkua (hyvä suoritus sinänsä, että lähtöön oli aikaa tunti ja kakun paistoaika 50min....), joka kyllä näytti ja maistui loppujen lopuksi oikein hyvältä. Siitä siis ei ole kuvamateriaalia, mutta eräästä toisesta pienestä viemisestämme on.Tein lahjaksi tuollaisen avaimenperän, jossa yhdistyy sellaisia asioita, joista tiedän saajansa pitävän. Ja erityisesti nuo hevoset ovat niin lähellä sydäntä, että ne piti saada jotenkin tähän mukaan myös. Ratkaisu oli tämä, ja kovasti ilahdutti saajaansa! Lisäksi oli kortti (ehh, oli kiire, ei ole kuvaa) ja sitten tosiaan se kakku. Oikein onnistunut vierailu.

Seuraava projektini liittyy kirpputorille vietävien tavaroiden hinnoitteluun, ja olenkin päättänyt pakottaa itseni tekemään sen ennenkuin saan kaivaa esille yhtään askartelutarviketta. Joskin ostin tänään jo nauhan valmiiksi edellisessä kirjoituksessa esittelemälleni Mariekissa -riipukselle, joten pakko kai käydä kirpparijuttujen kimppuun ja äkkiä, jotta pääseen sen jälkeen jonkin ihan muun jutun ääreen!

Tuumasta toimeen - touhuntäyteistä viikkoa sinne ruudun toisellekin puolelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti