perjantai 23. toukokuuta 2014

Hengissä ollaan!

Tämä viikko on näköjään tullut ja mennyt. Havahduin useina iltoina siihen, että olin jo sängyssä selälläni enkä taaskaan ehtinyt kirjoittaa mitään. Enkä ole kyllä ehtinyt tehdäkään mitään. Paitsi muutaman kortin... Nämä tein siskolleni, joka vietti syntymäpäiväänsä. Koska kyseessä on pikkusisko joka ei kuitenkaan ole enää ihan pieni, oli korttikin vähän eri sarjaa kuin tämä alla oleva;Tämä paketti oli puoliskon kummipojalle, joka täyttää paidan numeron mukaisesti 7 vuotta. Koska meneillään on jääkiekon MM-kisat ja pian (ilmeisesti) käynnistyy myös futiksen vastaavat, tein aihetta sivuavan kortin. Tiedän, että sen saaja on on kyllä varmasti kartalla näistä MM-mittelöistä :)


Ja viimeisimpänä tämä äitienpäiväkortti. Sen mainitsinkin tehneeni jo ennen reissuamme, mutta vasta nyt uskallan julkaista siitä kuvan, kun se on päässyt oikealle omistajalleen.

Että näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Ehkä innostun taas aloittamaan uusia projekteja, nyt kun helteetkin ilmeisesti ensi viikolla hellittävät (joskin minä mieluummin pitäisin helteet, olen kesäihminen henkeen ja vereen). Sitten ei ole enää niin kiire kirmailla ulkona, vaan ehtii paneutua muihinkin asioihin kuin aurinkorasvan levittämiseen tai täydellisen pyyhepaikan löytämiseen rantapuistossa. 

Helteistä alkavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti