torstai 15. toukokuuta 2014

Aarre.

Sain aarteen. Hyvä etten kaupassa hakenut sille omaa ostoskoria, jotteivat muut ostokset vaan vaurioita sitä. Tämä aarre on sellainen, jonka tiesin ilmestyneen kauppoihin taannoin - ja tiesin kyllä alusta alken että jonakin päivänä haluan sen omaksi.

Se on ihanan Molla Millsin Virkkuri nro 2.


Ensimmäinen Virkkuri minulla jo onkin (siitä on tainnut joskus olla mainintaa täälläkin), mutta vuodenpäivät tuota kakkososaa odottaneena NYT SEKIN ON MINUN. Ja se on ihana.

Ja kirjan seuraksi, tietenkin, oli ihan pakko poiketa ostamaan jotain lankaa...Ja niinpä päädyin tällä kerralla mustaan ontelokuteeseen. Ajatuksena on tarttua koukkuun nenä kiinni uudessa kirjassani ja katsoa, mitä saan aikaiseksi... Ja jos tuosta ontelokuteesta ei synny muuten mitään järkevää, niin aina muutama virkattu kori mahtuu kotiin ;) Aika kiva muuten, että tuo meidän ihana Lentävä lapanen myy nykyään tuota Zpagettia ja vieläpä melko huokeaan hintaan. Huomattavasti mieluummin itse käytän tuollaista "kerää" kuin vyyhtiä, joka yleensä syö vain aikaa ja hermoja selvittelynsä kanssa. Ja kilon vyyhti vie jo sinällään noin puolet yksiömme vapaasta lattiatilasta, joten... Huomattavasti miellyttävämpi muoto tämä.

Nyt koukutun koukkuun ja koukkuilen menemään. Toivotaan, että tuotos on esittelykelpoinen ja ilmestyy joskus tännekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti