keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Tortillatehdas.

Lupailin ruokajuttua. Tämäkin on viikonlopulta, joka sai minut hieman innostumaan... Ja ystäväni sanojen mukaan hifistelemään ;) Tein nimittäin ruoaksi tortilloja. Jotain oleellista oli kuitenkin edelleen kaupan hyllyllä - tortillaletut. No, äkkiäkös sitä pistetään omat tekeille. Lopputulos oli yllättävän hyvä!


Tässä tuo muistuttaa ulkonäöltään kyllä enemmän ehkä kananmunalettua kuin tortillapohjaa, mutta väliäkös tuon. Ohje oli jälleen lainattu The Good Morning -blogista. Kolme ainesosaa ja miedolla lämmöllä hyvä paisto molemmilta puolilta - ja sitten nassuun!


Tuo toinen ruokailija hieman empi saako tätä lättyä taiteltua ollenkaan, mutta hyvinhän sain senkin onnistumaan. Koostumus oli siis tosiaan hieman erilainen kuin oikeissa, kaupasta saatavissa tortillaletuissa. Mutta veikkaanpa ainakin, ettei lisäaineiden ja E-koodien luettelo ole näissä lätyissä yhtä pitkä, kuin kaupan vastaavissa :)

Osui ja upposi siis! Joten seuraavan kerran kun suunnittelet tekeväsi tortilloja ja unohdat pohjat kauppaan, älä suotta hätäänny, apu on lähellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti