lauantai 5. huhtikuuta 2014

Syntymäpäiväkortti.

Olen korttihirmu. Nautin suunnattomasti siitä, että saan väsätä erilaisia kortteja - niin arkeen kuin juhlaan. Olen alkanut entistä enemmän lähettelemään perheelle ja ystäville sellaisia 'ilman-mitään-erityistä-syytä' -kortteja. Välillä ne ovat valmiskortteja joissa on joku piilevä juju, ja välillä ne ovat omista ideoista syntyneitä kädentaitonäytteitä.

Tänään oli kuitenkin erityinen syy valmistaa kortti, nimittäin menemme illemmalla tapaamaan syntymäpäiväsankaria. Yritin tavoitella sekä kortin värimaailmassa että ulkonäössä jotain sellaista, jonka tiedän sopivan saajallee. Tällainen siitä tuli;

Vähän jäi harmittamaan muutama kurttu kartonginreunassa (tätä ei ehkä olisi pitänyt kirjoittaa, jos joku vaikka olisi jättänyt ne muutoin huomaamatta), jotka johtuvat eräästä rautalankaviritelmästä jota yritin saada aikaan. Hylkäsin kuitenkin sen idean, ja jätin tällaiseksi. Nuo mustat kukat ovat muuten pelastaneet monen monta korttia! Löysin ne joskus alennuskorista ja muistan empineeni, tuleeko niille käyttöä. No, ovat maksaneet pienen hintansa takaisin jo moneen kertaan!

Jostain syystä tätä korttia tehdessä syntyi idea myös äitienpäiväkorttiin. No, samalla pistin senkin tekeille. Valmista tuli reilusti puolenyön jälkeen, enkä ole vielä päivänvalossa rohjennut katsella aikaansaannostani. Enkä voi sitä esitellä vielä täälläkään, kun pahoin pelkään äitini olevan ruudun toisella puolella... Mutta ovatpahan ainakin valmiina - meikäläinen kun ei ehdi äitienpäivää edeltävällä viikolla askartelemaan muuta kuin itselleen rusketusta pintaan Kreetan aurinkon alla ;)

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Kiitos samoin, täällähän sitä ollaan ruudun takana :). -ä

    VastaaPoista