tiistai 8. huhtikuuta 2014

Senttejä korvissa.

Viikonloput ovat yleensä ihania. Silloin ehtii tehdä asioita ja nähdä ihmisiä, siinä välissä voi ihan vaan ollakin. Kulunut viikonloppu oli juuri sellainen, johon mahtui kaikkea edellämainittua!

Sain aikaiseksi myös vähän näperrellä. Unohdin tietenkin ottaa kuvan lähtötilanteesta, eli siitä, mistä idea lähti. Koska kuvamateriaalia ei ole, yritän parhaan taitoni mukaan kuvailla sanoin; olin useampi vuosi sitten saanut silloiselta opiskelukaveriltani rintakorun, joka oli tehty mittanauhasta. Mittanauhan pätkät oli taiteltu kukan 'terälehdiksi', ja keskelle oli liimattu nappi keskustaksi. Korusta oli jo aikaa sitten irronnut tausta, jolla sen olisi saanut kiinnitettyä esimerkiksi reppuun tai takinkaulukseen. Joskus muistan yrittäneeni paikkailla taustaa ja liimailla sitä uudelleen, mutta se ei kestänyt kovin kauaa. Joku minua on kuitenkin rintakorussa kiehtonut, ja se on kuljeskellut laatikoiden pohjalla jo tovin. No, nyt törmäsin siihen ja päätin antaa sille uuden elämän. Ei muuta kuin äkkiä paikalliseen ihanaan pieneen Kivaputiikkiin ja tarvikkeet kasaan.


Mitään sen kummempaa korvikset eivät sitten vaatineetkaan. Pätkä mittanauhaa ja vähän kiinnitystarvikkeita (ja tuon toisen puoliskon, joka halusi vielä varmistella kiinnitystä pikaliimalla), ja TADAA!
Siinä ne ovat. Tein kerralla kahdet, että on varaa valita. Vähän vaativat vielä jälkeenpäin fiksausta että sain kaikki mitat roikkumaan oikein päin, mutta nyt on homma kunnossa! Pääsivät jo ihan tositoimiinkin :) Näissä kuvissa tosiaan vilahtelee samalla myös tuo roikkuvien korvisten pidikkeeni - kyllä, raastin! On muuten paljon paikkoja korviksille ja iskee muutenkin tyylillisesti minuun. Olen ollut varsin tyytyväinen tuohon ideaan, vaikka se aluksi joidenkin korvaan hieman pöljältä taisi kuulostaakin...


Edelliseen synttärikortin yhteydessä jäi esittelemättä kynnet, jotka koristelin tuota päivänsankarin hetkeä varten. Hän pitää kauniista kynsistä, ja se onkin yhteinen puheenaihe jokaisella tapaamisella. Niinpä päätin pistää nämä omatkin kynsinysät kuosiin, ja päädyin tekemään simppelin mutta mahdollisimman tyylikkään manikyyrin.


Seuraavaksi sitten jo taas jotain kivaa keväistä väriä, vaikka kivaa vaihtelua nämä tyylikkäämmät versiotkin olivat. Ja täällä blogin puolella seuraavaksi taas ruokajuttua, nam! Sitä odotellessa, uusi viikko ja uudet kujeet!

1 kommentti: