sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kiireetön sunnuntaiaamu.

Tiedättekö ne aamut, kun tekee mieli vain olla? Tämä aamu oli sellainen. Heräsimme siihen, että tuo toinen puolisko sai lähdön muutamalle päivystyskeikalle, ja minä jäin itsekseni kotiin. Ehdin kiireessä tehdä eväsleivän tuolle raskaan työn raatajalle mukaan, mutta ulko-oven sulkeuduttua laskeuduin tyytyväisenä omaan sunnuntaiaamuni rauhaan.


Ehkä tämä aamun rauha tekee ihan hyvää, kun ottaa huomioon eilisen päivän hektisyyden. Eilen kello soi jo aamulla aikaisin, ja aloin vääntämään pieniä naposteltavian päivän vieraille. Äitini ja siskoni ajelivat nimittäin tänne, ja jatkoimme tästä matkaa Ikean kautta Jumboon. Noin 10h shoppailupäivä tuntui illalla kyllä pienenä uupumuksena... Mutta onneksi kotona odotti kiva yllätys! Nimittäin puoliskoni äiti oli laittanut minulle ruusuja ylläriksi.Ja kuvissahan näkyy samalla pienet suolaiset piirakat, joita tein odottamaan väsynyttä shoppailuväkeä. Tuntuivat maistuvan, ja katosivatkin parempiin suihin illan mittaan. :)

Nyt ajattelin jatkaa aamuni rauhaa siirtymällä tästä parvekkeelta sisätiloihin (kylläpä muuten tässä on kuuma, kun aurinko paistaa suoraan tähän, toivoa kesästä on!), ja tekemällä muutaman askarteluhomman. Kuinka ollakaan. Niihinkin palataan varmasti myöhemmin!

Aurinkoisen rentouttavaa sunnuntaipäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti