tiistai 15. huhtikuuta 2014

Karkkeja kaulassa ja korvissa.

Vaikka aika paljon ideat pyörivätkin pääsiäiseen liittyvissä asioissa ja ideoissa, päätin tehdä väliin jotain muutakin. Nimittäin herkutella askartelun merkeissä! Ajatus tähänkin tosin lähti alunperin siitä, että halusin itselleni töihin tipukorvikset pääsiäisen ajaksi. No, tiput jäi tekemättä, mutta jotain muuta tuli tehdyksi;


Nimittäin fimohulluus iski jälleen. Aikaisemmin, jo ennen blogini ensiaskelia, tein enemmänkin fimoilla; Angry Birdsejä, kakkuja, muita herkkuja... Mutta nyt olen pitkään pitänyt niistä taukoa. Katsellut aina kaihoisasti ja ideioita odotellen, mutta jättänyt silti pussiinsa.

Ideat näihin herkkuihin tulivat ihan vaan jostain. Ehkä siitä, että kerran vahingossa onnistuin tekemään kivat vaahtokarkit, ja se valoi minuun uskoa onnistua toistekin. Tein tällä kertaa tällaiset jättivaahtokarkit, ja iskin niihin jo korupiikit kiinni ennen uunia. Donitsi puolestaan syntyi niin, että hammasta purren päätin onnistua. Aikaisemmin donitsini ovat näyttäneet lähinnä möykyltä jossa on erikokoisia ja -värisiä kokkareita kasassa. Mutta nyt, nyt se näyttää edes vähän haluamaltani! Hurraa!

Donitsi meni siis uunin kautta kaulaan...

... joskin lähti tänään jo postin mukana uudelle omistajalleen :)

... Ja jättivaahtokarkkien lisäksi tein pienemmät versiot, jotka pääsivät jo korvaan!

Namnamnam!
Kerrankin onnistuneita tuotoksia, jotka miellyttävät omaa silmää. Toivottavasti myös donitsin saaja pitää herkustaan :)
Mutta mihinhän nuo jättikarkit? Jos olisivat oikeat, niin ei kahdesti tarvitsisi miettiä...
Aurinkoista tiistaipäivää!

Ps. Edelliseen postaukseeni viitaten; pääsiäisruohomme kasvatusprojekti etenee hyvin. Rajapyykki ja liput on poistettu, ja tasapeli julistettu. Nyt aion mennä pistämään tiput laitumelleen ruohoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti